eindhoven skyline

Bedrijfseconomisch advies

Opzoek naar een sparringpartner? Wilt u graag weten of uw bedrijf klaar is voor verkoop? Wij voorzien u graag van bedrijfseconomisch advies.

Bedrijfseconomisch advies

Wilt u graag weten of uw bedrijf klaar is voor de verkoop? Zou u de processen in uw onderneming beter, efficiƫnter en sneller willen laten verlopen? Of bent u opzoek naar een sparringpartner? Onze adviseurs ondersteunen u graag.

Ondernemers schakelen ons in voor het opstellen van liquiditeitsbegrotingen, het maken van bedrijfseconomische analyses en de beoordeling of de onderneming bijvoorbeeld klaar is voor de verkoop. Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld als sparringpartner voor de ondernemer.

We gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Zo leren wij uw bedrijf beter kennen en krijgt u een goed beeld van wat De Beemd Corporate Finance voor u als ondernemer kan betekenen, nu, en in de toekomst.

Leer ons kennen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactgegevens
Beemdstraat 25
5653 MA - Eindhoven
Nederland

+31 (0) 40 - 25 04 505
corporatefinance@debeemd.com

    Locatie De Beemd Corporate Finance