eindhoven skyline

Financiering

Bent u als ondernemer op zoek naar financiering van uw bedrijf en heeft u behoefte aan hulp bij het aanvragen van de financiering? Onze adviseurs helpen u graag om u in het gehele traject in de juiste richting te loodsen.

Invulling van uw financieringsbehoefte

Bent u als ondernemer op zoek naar een financiering voor uw bedrijf of project en heeft u behoefte aan hulp? Onze adviseurs helpen u graag in het gehele traject.

Voor het invullen van uw financieringsbehoefte zijn er tegenwoordig verschillende financieringsvormen, waaronder bancaire financiering, leasing, factoring en crowdfunding.

Voor het succesvol ophalen van een financiering voor uw bedrijf of project is het van belang dat er een gedegen voorbereiding plaatsvindt. Deze voorbereiding bestaat uit het opstellen van een financieringsmemorandum, het in kaart brengen van de financieringsbehoefte en het opstellen van de financieringsstrategie.

Het financieren van een overname, project of het herstructureren van u onderneming vereist maatwerk. Onze corporate finance adviseurs hebben ruime ervaring in het oplossen van financieringsvraagstukken. Wij onderhouden goede contacten met zowel banken als met alternatieve financiers waardoor wij al vele financieringsvraagstukken succesvol hebben opgelost.

Ons netwerk

We beschikken over een uitgebreid netwerk die ons niet enkel beperkt tot de Nederlandse markt. Daarnaast onderhouden wij een strategische alliantie met Govers Accountants & Adviseurs en ANB Accountants & Adviseurs.

De Beemd Corporate Finance is bovendien aangesloten bij UHY. Dit geeft ons een actieve rol binnen een uitgebreid internationaal netwerk verdeeld over ruim 100 landen en toegang tot de beste koper en verkopers, waar dan ook ter wereld.

logo anb
logo uhy
logo dcfa
logo nirv
logo eacva
Locatie De Beemd Corporate Finance