eindhoven skyline

Due Diligence

Hulp bij een due diligence onderzoek

Het due diligence onderzoek ofwel boekenonderzoek wordt door de koper van een onderneming uitgevoerd. Bij dit boekenonderzoek wordt de verkregen informatie over de onderneming getoetst en wordt er onderzocht of er geen ‘lijken in de kast’ aanwezig zijn.

Het bedrijfsonderzoek richt zich op verschillende aspecten van een onderneming, waaronder financieel, commercieel, fiscaal en juridisch. Een due diligence kan echter ook specifiek ingaan op ICT, milieu of onroerend goed.

Indien er voor een van onze klanten een due diligence onderzoek moet worden uitgevoerd schakelen wij altijd met de ervaren partners binnen Govers Accountants & Adviseurs of diverse andere partijen uit ons netwerk.

Ons netwerk

We beschikken over een uitgebreid netwerk die ons niet enkel beperkt tot de Nederlandse markt. Daarnaast onderhouden wij een strategische alliantie met Govers Accountants & Adviseurs en ANB Accountants & Adviseurs.

De Beemd Corporate Finance is bovendien aangesloten bij UHY. Dit geeft ons een actieve rol binnen een uitgebreid internationaal netwerk verdeeld over ruim 100 landen en toegang tot de beste koper en verkopers, waar dan ook ter wereld.

logo anb
logo uhy
logo dcfa
logo nirv
logo eacva
Locatie De Beemd Corporate Finance