eindhoven skyline

Medewerker participatie

Werknemers door middel van een participatieregeling binden aan uw bedrijf? Wij adviseren u over de mogelijkheden en begeleiden u in het gehele traject.

Hulp bij medewerkersparticipaties

Door krapte op de arbeidsmarkt is het aantrekken en binden van personeel een veelbesproken onderwerp. Naast het creëren van een prettige bedrijfscultuur, carrièrekansen en een goed salaris, kunnen medewerkersparticipaties flink bijdragen aan de loyaliteit van de medewerkers.

Medewerkers die u selecteert, worden hierdoor medeaandeelhouder van uw bedrijf. Zo vergroot u de betrokkenheid en wakkert u ondernemerschap aan. Uw werknemer is immers mede-eigenaar van uw bedrijf. Naast hun salaris, komt een deel van hun inkomen dan voort uit bonussen, dividend of de waardegroei van hun participatie. Dit zorgt voor binding tussen werknemer en werkgever op de lange termijn.

Medewerkersparticipaties kunnen op verschillende manieren worden gevormd. Een gedegen voorbereiding is hierbij van essentieel belang.

Denkt u er aan om medewerkers door middel van medewerkersparticipaties aan uw bedrijf te binden en wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leer ons kennen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactgegevens
Beemdstraat 25
5653 MA - Eindhoven
Nederland

+31 (0) 40 - 25 04 505
corporatefinance@debeemd.com

    Locatie De Beemd Corporate Finance