eindhoven skyline

Bedrijfswaardering

Wat is mijn bedrijf waard? Onze Register Valuators hebben expertise in de waardebepaling van uw onderneming.

Hulp bij een bedrijfswaardering

Het kan om verschillende redenen belangrijk zijn om te weten wat uw bedrijf waard is, zoals bij de verkoop van uw bedrijf, medewerkersparticipaties of bij de overdracht naar de volgende generatie onder de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR).

De bedrijfswaarde wordt bepaald door de toekomstige financiƫle resultaten en het risico dat hiermee gepaard gaat. Om het risicoprofiel en de toekomstverwachtingen zo goed mogelijk in beeld te brengen, is een scherpe bedrijfseconomische analyse van het bedrijf en de markt waarin het bedrijf opereert benodigd.

Onze waarderingsdeskundigen hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses. Zij maken hierbij gebruik van de meest recente waarderingstechnieken en kennisbronnen. Dit, aangevuld met uitgebreide kennis uit de overnamepraktijk, geeft u de zekerheid van een betrouwbare bedrijfswaardering.

Bent u benieuwd wat uw onderneming waard is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leer ons kennen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactgegevens
Beemdstraat 25
5653 MA - Eindhoven
Nederland

+31 (0) 40 - 25 04 505
corporatefinance@debeemd.com

    Locatie De Beemd Corporate Finance