eindhoven centrum

Rob Neggers

Partner

Over Rob

Rob Neggers startte in 1984 zijn carrière in het bankwezen. Vanaf 1994 werd hij rayondirecteur, waarbij hij niet alleen verantwoordelijk was voor de afdeling bedrijven, maar ook voor particulieren, management & organisatie en commercie. In 2000 maakte hij de overstap naar de grootzakelijke markt, als branchemanager van de sector handel en industrie.

In 2005 startte hij, onder de paraplu van Claassen, Moolenbeek & Partners, zijn eigen adviespraktijk voor het MKB. Sinds die tijd begeleidt hij MKB bedrijven bij onder meer aan- en verkooptrajecten, financieringstrajecten, het opstellen van bedrijfswaarderingen alsmede het schrijven van ondernemingsplannen.

Rob heeft behalve een bedrijfseconomische opleiding ook een bedrijfskundige achtergrond en is hij sinds 2008 gecertificeerd Register Valuator (RV).

Met de wens om te groeien heeft hij in 2014 De Beemd Corporate Finance opgericht, waarbij hij tevens nauw is gaan samenwerken met Govers Accountants & Adviseurs.

Zijn kracht zit hem in de combinatie van een brede bedrijfskundige- en financiële kennis uit opleidingen gecombineerd met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële advisering van MKB bedrijven.

Rob is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd speelt hij graag golf.

Locatie De Beemd Corporate Finance